TOON FILTERS

Chaga Health

De Chaga is een belangrijk onderdeel van de natuur in Estland. Door de
eeuwen heen vertrouwen de inwoners op deze paddenstoel. Het recept van de
producten van Chaga Health is een oud familierecept dat generaties lang is
doorgegeven van moeder op kind. Totdat de oprichter van Chaga Health
iedereen wilde laten profiteren van de geheimen van de Chagapaddenstoel.
Het resultaat: Chaga elixers met krachtige kruiden, chagapoeder en stukjes
onbewerkte en wilde Chaga. Allemaal puur, zuiver en met volledig traceerbare ingrediënten.

Voor hun producten werken zij voor het merendeel samen met lokale partners in Estland. Dit omdat de natuur en bossen Estland zeer zuiver zijn. Het land bestaat voor ongeveer 51% uit bossen. In 2022 is Estland – naar alle waarschijnlijkheid – het eerste land dat volledig biologisch gecertificeerd is

Wat is de werking van Chaga?

Chaga bevat heel veel verschillende stoffen, zoals antioxidanten, vitaminen C, B1 en B2, mineralen, fenolen en enzymen die heel goed te gebruiken zijn voor krachtige thee en tincturen.

Dit oer voedsel werd met name in de Siberische berggebieden in thee- en in poedervorm geconsumeerd. Ook in de traditionele Chinese kruidenkunde werd de Chaga paddenstoel herkend als één van de superfoods op Moeder Aard.

De door CBDenzo verkochte paddenstoelproducten bevatten geen giftige stoffen en géén psychotropische bestanddelen. Je gaat dus niet hallucineren zoals bij zgn. paddo’s. Wij mogen Chaga slechts als voedingssupplement verkopen dit betekent dat wij je erop wijzen dat al onze Chaga en andere producten in onze webwinkel GEEN medicijnen zijn. Dit betekent ook dat we geen advies mogen geven over de juiste dosering of claims mogen doen over de geneeskrachtige werking ervan, tenzij het vermeld staat in de EU-Database. Ben je bijvoorbeeld allergisch voor bepaalde producten zoals een zaden- of notenallergie overleg dan ook altijd met een arts.

Toont alle 6 resultaten