TOON FILTERS

Dampvloeistof

De e-sigaret gebruiken als hulpmiddel bij het stoppen met roken? Ja dat kan. Een voordeel van de e-sigaret is dat, net zoals bij nicotinepleisters en kauwgom, de hoeveelheid nicotine die iemand binnenkrijgt langzaam kan worden afgebouwd. Dat zorgt voor minder lichamelijke ontwenningsverschijnselen.

Justfog Q16

De Justfog Q16 is een complete set bestaande uit een kleine box mod met een capaciteit van 900mAh, een Justfog Q16 clearomizer met een tankinhoud van 2ml, twee coils en een oplader.
Ideale e-sigaret set voor zowel de beginner als de meer ervaren damper!

Wat is de beste e-sigaret?

Op die vraag is geen eenduidig antwoord te geven. Het is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en budget. Er zijn e-smokers voor beginnende, gevorderde en ervaren dampers.  De beste e-smokers zijn die producten, die optimaal bij jouw rookstijl, damp- en smaakbeleving passen. De meest populaire en hoogwaardige e-smokers zijn van die o.a. van Justfog.

Een goede E-Sigaret biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De spreuk “Goedkoop is duurkoop” kan ook in de dampwereld met regelmaat worden teruggelezen in reviews en gebruikerservaringen.

Een e-sigaret (elektronische sigaret) is een apparaatje welke vloeistof verdampt die een mengsel van smaakstoffen en andere stoffen bevat. De vloeistof, of e-liquid, wordt verhit zodat er damp ontstaat die de gebruiker kan inhaleren. De vloeistof bevat geen tabak, zoals een gewone sigaret, maar kan wel met of zonder nicotine.

Enig resultaat