TOON FILTERS

Thee

Diverse thee soorten met en zonder CBD.

Medihemp

Zo hebben we hennepthee producten uit de foodline Hanf van Medihemp.

Hiervoor worden dezelfde hennepsoorten gebruikt die Medihemp ook gebruikt voor haar kwalitatieve CBD oliën. Beide theeën Felina en Santhica zijn het perfecte cafeïnevrije alternatief met de kracht van hennep. Heerlijk zacht van smaak.

Santhica is uniek omdat deze hennepthee ook CBG bevat.

Taka Turmeric

Ook hebben we Kurkuma thee-producten van Taka Turmeric

Turmeric is een kleinschalig moeder-dochterbedrijf. Samen delen zij de liefde voor natuur en het veelzijdige kruid kurkuma; ook wel curcumine of geelwortel genoemd. Als team streven zij om het beste kurkumasupplement te leveren wat moeder natuur te bieden heeft. Alle producten van hen zijn daarom 100% biologisch en genieten van een pure en onbewerkte smaak. In hun assortiment vind je diverse Kurkuma thee in diverse smaken. Taka Turmeric thee producten bevatten geen hennep of CBD.

Dutch Harvest

Tevens leveren we thee-producten van Dutch Harvest.

Een Nederlands product met een missie: de herontdekking van de kracht van hennep. Dutch Harvest ontdekte dat er nog veel onbekendheid was omtrent hennep. Meestal werd hennep alleen geassocieerd met marihuana. Als ze erachter komen dat de bloemen en de bladeren van de hennep een heerlijke thee product kunnen maken, was hun idee snel geboren. Hennepthee als smakelijke herontdekking van het gewas.

In Hennepthee zit nauwelijks het psychoactieve THC. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken en bang te zijn dat u stoned of high wordt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.